Børsteorms Boxen

kr.240.00

6 på lager

Beskrivelse

Børsteorms Boxen består af 10 velfangende børsteormsfluer der, købt enkeltvist, normalt koster 280,- kr. Her samlet i praktisk flueæske til kun 240,-kr, inklusiv forsendelse.

De ti fluer er:

Børsteorm, stor børsteormsimitation bundet som tandem flue. Forreste krog er belastet med et 3,8 mm kugle og bageste har en smule skum for at sikre en bølgende gang i vandet.

Langhåret Børsteorm, en flettet børsteorms flue med lange “hår” der fimrer levende i vandet. Belastet med 3.8 mm kugle på forreste krog og forsynet med skum på bageste krog for maksimal bevægelighed i vandet.

Langhåret Børsteorm Pink er en variant med UV fluorescerende pink palmerchenille. Belastet med 3,8 mm. kugle på forreste krog og forsynet med skum på bageste krog for optimal bevægelighed i vandet.

Lille Børsteorm Blå er en flue der imiterer de mindste børsteorm. Ikke alle børsteorm er 10+ cm.

Lille Børsteorm, Brun er en imitation af små børsteorm. Når de små børster sværmer, er det godt med en flue i en størrelse der passer.

Omø Børsten, kystflue bundet i grub stil, havørred elsker denne flue som børsteorm imitation. Prøv den også til den giftige svæveflue teknik.

Black Woolly Bugger, her bundet som kystflue, hvor den fungerer glimrende som imitation af de mindre arter af børsteorm.

Zonker Black, en zonker flue kan både fiskes som fiske imitation eller som børsteorm. Kaninstrippen suger vand og gør denne havørred kystflue synkende.

Blå Børsteorm Tandem er en stor flue med fuld knald på farverne. 3,8 mm. kugle på forreste krog og forsynet med skum på bageste krog forden rette bevægelighed i vandet.

Skumfidusen er en overfladeflue der ligner de mindste arter af børsteorm.