Tilbud

Basse Boxen Kystflue Sortiment

Original price was: kr.300.00.Current price is: kr.240.00.

Beskrivelse

Basse Boxen Kystflue Sortiment, 17 velfangende fluer, normalpris 300,-kr, tilbudspris nu 240,-kr, inklusiv forsendelse.

Basse Boxen er en box med små fluer, til de stille dage på kysten med godt vejr og kræsne havørreder.

Basse Boxen Kystfluesortiment består af følgende fluer:

Bette Brenda når man har brug for en mindre udgave af Brenda fluen, en fin størrelse som tangloppe imitation.

Blåbassen er en blå variant af kobberbassen. Fælles for alle “basse” fluerne er at de ligner alskens småkravl og fisker godt når havørrederne er i det kræsne hjørne.

Grisebassen UV er pattegris versionen af Kobberbassen.

Grisebassen Beadhead er en belastet udgave af Grisebassen.

Guldbassen er bling versionen af Kobberbassen. Som de andre bassefluer er den god når der er småkravl i vandet. En havørred flue der fisker godt med lange tag under indtagning.

Killer Bug, tangloppe imitation når der er brug for diskrete farver.

Kobber Bassen,  en moderne kystflue klassiker til havørred, en tangloppe flue der virkelig kan gøre en forskel. Der er iblandet lidt uv dubbing i kobberet for større synlighed.

Kobberbassen Bead Head Red Butt er en variant af Kobberbassen med en fluo rød nymfekugle i front og en rød hale bagest. God flue i mere uklart eller oprørt vand.

Kobberbassen Beadhead Fluo Rød er en tungere variant af Kobberbassen, her forsynet med et fluorescerende rødt hoved der fungerer som hugpunkt.

Kobber Fyggi, når man parrer to kystflue klassikere ender man med en helt ny havørred flue. Kobberbassen har forlængst vist sit værd til dansk fluefiskeri, her parret med de forførende gummiben fra Fyggi fluen.

PK Mysis, Per Karlsens kystflue klassiker er efter min mening den smukkeste mysis flue der findes og så fanger den havørred.

Rainbow Bassen Bead Head er en kobberbasse variant i Brenda farver. Her med et kuglehoved for hurtigere at få fluen ned i vandsøjlen.

Red Tag Palmer kystflue. Endnu en variant af af mønsteret, der er tæt på at være min favoritflue. Her i en lille størrelse 8 til fluefiskeri efter havørred.

Red Tag Palmer Beadhead kystflue. Variant af verdens måske bedste flue mønster. Belastet udgave til fluefiskeri efter havørred. Ligner tanglopper og andet småkravl, der udgør en stor del af fiskenes diæt.

Sølvbassen UV er den sølvhvide version af Kobberbassen. Hvide nuancer er effektive til kystfluefiskeri efter havørred. God flue når der er mysis og andet småkravl i vandet.

Tangloppe, de er små, men rigelige og havørred spiser masser af dem. Denne kystflue er god året rundt. Prøv den til kyst fluefiskeri efter havørred der fouragerer på lavt vand i blæretangen.

Green Bastard SW, opkaldt efter den elskelige Bubbles fra Trailer Park Boys alter ego som wrestler.  Kystflue udgaven af denne flue er en tangloppe imitation der fanger både havørred, hornfisk og multer.