Månedens Kystfluer Oktober

DKK100.00

Månedens Kystfluer Oktober, fem velfangende fluer 100,-kr. med fri forsendelse. Bette Brenda, Green Bastard, Moyerfokker, Red Tag Palmer Beadhead og Sølvræven.

20 på lager

Beskrivelse

Månedens Kystfluer Oktober, fem kystfluer 100,-kr. inklusiv forsendelse.

Månedspakken består af følgende fluer:

Bette Brenda, når man har brug for en mindre udgave af Brenda fluen, fin størrelse som tangloppe imitation, en kystflue til den kræsne havørred. Nogle gange oplever man følgere der vender om, en mindre flue er tit den rette medicin i de tilfælde.

Green Bastard, opkaldt efter den elskelige Bubbles fra Trailer Park Boys alter ego som wrestler.  Kystflue udgaven af denne flue er en tangloppe imitation der fanger både havørred, hornfisk og multer.

Moyerfokker, en ordentlig Moyerfokker af en flue, fremragende byttefisk imitation til kystflue fiskeri efter havørred. Frist de store sildeædere over evne.

Red Tag Palmer Beadhead kystflue. Variant af verdens måske bedste flue mønster. Belastet udgave til fluefiskeri efter havørred. Ligner tanglopper og andet småkravl, der udgør en stor del af fiskenes diæt.

Sølvræven, kystflue der både fungerer som reje og fiske imitation. Fisk Sølvræven højt og hurtigt som byttefisk, med pauser i indtagningen som reje svæveflue eller frist en havørred med en Sølvræv der synker helt til bunds og nøkkes forsigtigt ind som en kutling.

Husk der er altid fri forsendelse på Månedens Kystfluer og mulighed for abonnement.

Knæk og Bræk