Månedens Kystfluer November

DKK100.00

Månedens Kystfluer November, fem gode fluer, 100,-kr. fri forsendelse.

10 på lager

Beskrivelse

Månedens Kystfluer November består af følgende fluer:

Ræverejen Hvid er en ubelastet rejeflue med et godt svæv. Fisk den langsomt over lavt vand eller tang. Kan også jernes ind med begge hænder og stangen under armen for spektakulære overfladehug.

Zonker Red, med sin svømmende gang i vandet er denne kystflue, havørred mums. Fungerer både som fiske og børsteorms imitation. Udover stor synlighed i uklart vand er den røde farve også god som provokation til efterårs ørred.

Tequila Sunrise Woolly Bugger, en flue der fungerer godt til vinterfiskeri, i uklart vand og til undslupne regnbueørred. Prøv den også som børsteorm, sommetider hugger fisken på det der skiller sig ud.

Craft Fur Shrimp Yellow, rejeflue der fisker lige godt som svæveflue eller med hurtig indtagning til kystflue fiskeri efter havørred. Her i en skriggul uv farve til vinterfiskeri i uklart  eller oprørt vand. Provokationsflue der virker.

Dræberrejen, dansk kystflue klassiker der virkeligt kommer i dybden med sin transparente krop, god til vinter fluefiskeri efter havørred og over dybt vand. Afdæmpet farve der får den til at fremstå som en rejeflue “naturel”.

Fem velfangende fluer for 100,-kr. inkl. forsendelse

Husk at det er muligt at abonnere og modtage Månedens Kystfluer hver måned.