Tilbud

Kystflue Sortiment

Original price was: kr.290.00.Current price is: kr.215.00.

Kystfluesortiment 12 kystfluer normalpris 290,-kr., nu kun 215,- i handy flueæske og med fri forsendelse.

4 på lager

Beskrivelse

Kystfluesortiment bestående af tolv velfangende fluer. Normalpris 290,-kr. køb nu og få dem i handy flueæske for kun 215,-kr., fri forsendelse.

Brenda, en moderne kystflue klassiker, uundværlig storfanger flue året rundt. Noget af det bedste der er kommet ud af Beverly Hills 90210, en levende flue der kan fiskes på alle måder og fange masser af havørred.

Brendas Mor, elegant kystflue, ubelastet og med fræk rød læbestift.

Tipsy Brenda er min egen variant af det geniale Brenda flue mønster. Jeg havde tit tænkt at Brenda og Brendas Mor jo egentlig er varianter af de irske Grub fluer. Derfra var der ikke langt til at mønsteret Tippet Grub sprang frem i min erindring og så var det egentlig kun et  spørgsmål om at lave Brenda med tippet fjer i stedet for hackler. Dagen efter havde jeg seks fisk oppe at vende på en tur til Horsens Fjord. Nu kunne det jo sagtens have været de seks dummeste havørreder i fjorden der tog den dag, men fluen er blevet testet grundigt over en periode på seks måneder og den bliver ved med at fange fisk. Tipsy Brenda er ikke den kønneste flue og så absolut et af de mønstre der skal ses i vandet for at man forstår meningen med galskaben. Tippet fjerene udvisker fluens profil og giver den et transparent look, mens læbestiften Tipsy Brenda har lånt af sin mor, forsyner fluen med et fluorescerende hugpunkt. Kan både fiskes hurtigt og som svæveflue.

Craft Fur Shrimp Tan kystflue, en rejeflue med et godt svæv og en silhuet i vandet der ligner den ægte vare.

Grå Frede, et af de mest kendte mønstre til dansk kystflue fiskeri. En flue der ikke gør det store væsen af sig, præcis som mange af de byttedyr havørred spiser.

Sort Frede kystflue, variant af den kendte Grå Frede. God til nat fluefiskeri hvor sort ses bedre mod den relativt lysere himmel. Havørred flue med mange fisk på samvittigheden.

Kobberbassen, en moderne kystflue klassiker til havørred, en tangloppe flue der virkelig kan gøre en forskel. Der er iblandet lidt uv dubbing i kobberet for større synlighed.

Kobberfyggi, når man parrer to kystflue klassikere ender man med en helt ny havørred flue. Kobberfarven har forlængst vist sit værd til dansk fluefiskeri, her parret med de forførende gummiben fra Fyggi fluen.

Magnus, kystflue klassiker, en havørred flue der ikke bør mangle i flue æsken.

Ræverejen Rød UV er den “kogte” version af Ræverejen. Nogle gange er det bare bedst at give en rød reje flue. Med sit eminente svæv er denne ubelastede rejeflue velegnet til fluefiskeri efter havørred på helt lavt vand og i tangbælter.

Tangloppe, de er små, men rigelige og havørred spiser masser af dem. Denne kystflue er god året rundt. Prøv den til kyst fluefiskeri efter havørred der fouragerer på lavt vand i blæretangen.

Skumfidusen er en nyklassiker på kysten, fremragende til natfiskeri, prøv den også i dagtimerne og oplev et svært underholdende fiskeri.