Tilbud

Børsteorms Kystfluesortiment

DKK245.00 DKK210.00

4 på lager

Beskrivelse

Vær klar til børsteorm sæsonen med et udvalg af flychef.dk´s børsteormsfluer.

Normalpris 245,-kr, tilbud kun 210 ,-kr. inklusiv forsendelse.

I alt ni velfangende mønstre i forskellige størrelser og synkehastigheder til forårets havørredkalas. Noget af det bedste kystflue fiskeri finder sted når børsteormene sværmer.

De ni flue mønstre er:

Børsteorm, stor børsteormsimitation bundet som tandem flue. Forreste krog er belastet med et goldhead og bageste har en smule skum for at sikre en bølgende gang i vandet.

Langhåret Børsteorm, en flettet børsteorms flue med lange “hår” der fimrer levende i vandet. Belastet med 4.8 mm kugle på forreste krog og forsynet med skum på bageste krog for maksimal bevægelighed i vandet.

Langhåret Børsteorm Pink er en variant med UV fluorescerende pink palmerchenille. Belastet med 4,8 mm. kugle på forreste krog og forsynet med skum på bageste krog for optimal bevægelighed i vandet.

Lille Børsteorm Blå er en flue der imiterer de mindste børsteorm. Ikke alle børsteorm er 10+ cm.

Lille Børsteorm, Brun er en imitation af små børsteorm. Når de små størrelser sværmer, er det godt med en flue i en størrelse der passer.

Omø Børsten, kystflue bundet i grub stil, havørred elsker denne flue som børsteorm imitation. Prøv den også til den giftige svæveflue teknik.

Black Woolly Bugger, her bundet som kystflue, hvor den fungerer glimrende som imitation af de mindre arter af børsteorm.

Tequila Sunrise Woolly Bugger, når der skal fuld knald på farverne i uklart eller oprørt vand.

Zonker Black, en zonker flue kan både fiskes som fiske imitation eller som børsteorm. Kaninstrippen suger vand og gør denne havørred kystflue synkende.